Často kladené otázky při nákupu čokoládové fontány

Co je čokoládová fontána?

Představte si věž čokolády, obklopenou čerstvým ovocem a rozmanitými cukrovinkami.
A není to jen tak nějaká čokoláda, ale luxusní lahodná belgická čokoláda, rozpuštěná, aby neustále protékala vzhůru středem věže av kaskádách pak stékala dolů po jejím patrech, jak obrovský čokoládový vodopád z každého patra stéká tenký pramínek čokoládového pokušení, do kterého můžete namočit připravené jahody a další čerstvé ovoce a lahůdky a tak dosáhnout dokonalého požitku z čokolády.

Můžeme používat jakoukoliv čokoládu do čokoládových fontány?

Ano, jakoukoli kvalitní čokoládu, která mě minimální obsah kakaového másla 33%.

Jakou čokoládu doporučujete do čokoládových fontán?

Naše firma doporučuje čokoládu Callebaut, která byla speciálně vytvořena do fontán a je považována za nejjemnější na světě.

Můžeme čokoládu, která byla ve fontáně znovu použít?

Ano, ale je nutné přesvědčit se aby nezůstaly žádné zbytky potravy v čokoládě.

Můžeme používat něco jiného než čokoládu v čokoládových fontán?

Ano samozřejmě, můžete používat sladké i pikantní omáčky nebo sýry, barbecue a sweet chilli omáčky které se skvěle hodí při podávání masných pokrmů, zeleniny. (Omáčky musí být řídké)

Jak dlouho může být čokoládová fontána zapnuta?

Naše domácí čokoládové fontány jsou vytvořeny na 4 - 5 hodinové používání denně, dezertní čokoládové fontány (MINI PREMIER) jsou vytvořeny na 2 hodinové používání denně (dostačující pro party a oslavy) a čokoládové fontány do gastronomie mohou být zapnuty 24 hod. denně.

Je těžké čistit čokoládové fontány?

Ne, naše fontány jsou vytvořeny na snadné čištění a uskladnění. Miskový systém je možné umýt v myčce nádoba a základnu s motorem setřeme s vlhkým hadrem.

Jak rozpustíme čokoládu?

Čokoláda se dá rozpouštět v mikrovlnce a také v některých fontánách. Umístěte uzavřený sáček do mirkovlnky nastavte poloviční režim a zapněte na 2 minuty, vyberte sáček promasírujte ho a vložte zpět do mikrovlnky na 2 minuty (pokud čokoláda není zkondenzovaná opakujte celý proces ještě jednou)

Pokud jde o nádobu: umístěte otevřenou nádobu do mikrovlnky na 1 minutu, čokoládu premiešjte a nádobu vložte zpět do mikrovlnky na další minutu (pokud čokoláda není zkondenzovaná opakujte celý proces ještě jednou)

Sáček otevřete nebo z otevřené nádoby čokoládu nalijte do fontány. K rozpuštění čokolády ve fontáně stačí otevřít sáček nebo nádobu nasypat čokoládu do fontány a čekat dokud se roztaje (čokoládu nejlépe rozpouští čokoládová fontána PREMIER a profesionální gastro fontány).

Copyright © 2018 Beneo,s.r.o. Všechna práva vyhrazena.